Jens Elbæk
Hjem Ferie
Computer
Sprog
Musik
Geografi Vin Chaos (En) Game of Life (En) Sudoku (En) Solceller
MC-tur 2015 MC-tur 2018 MC-tur 2019 MC-tur 2021 MC-tur 2022 MC-tur 2023

Feriedagbøger fra MC-ture

I 2015 besluttede jeg mig for at tage min motorcykel sydpå for at køre foråret i møde. Vinteren er slem og foråret kommer aldrig så hurtigt, som man kunne håbe. Jeg besluttede mig for at tage afsted i april og de efterfølgende år har det altid været i foråret, - hvis det overhovedet var muligt. Jeg tager altid afsted alene og jeg tager biltoget fra Hamborg til enten Lörrach helt nede ved Basel eller til Innsbruck i Østrig. Derfra kører jeg så videre rundt indtil jeg skal hjem igen, hvor jeg tager biltoget den anden vej.

Jeg skriver altid dagbog og lægger den på nettet, så snart den er skrevet. Så kan de interesserede læse og følge med og jeg kan senere genopleve turen fra min lænestol. Husk at dagbogen er en blog, så det nyeste er altid forrest. Derfor skal du læse den nede fra, - altså fra bunden. Følg datoen, - så finder du nok ud af det.

Dagbøgerne

Feriedagbøger

Jeg skriver også dagbog, når vi holder ferie sammen. Jeg bruger det til at samle op på dagen og gemme oplevelserne til senere. Jeg skriver som regel altid sidst på eftermiddagen, hvor jeg så får et glas samtidig. Det er hyggeligt og dejligt afslappende.

Dagbøgerne